top of page

Onze Potplanten

DSC09054.JPG

Soorten

Calathea's in potmaat 12 vormen het grootste gedeelte van het assortiment. Er worden veel verschillende en vaak moeilijk te telen soorten gekweekt. Exporteurs kunnen zich hiermee perfect onderscheiden.

Onze calathea's kenmerken zich door de zuivere bladtekening en dat het volle, dikke planten zijn. 

Er worden op onregelmatige basis ook andere soorten potplanten geteeld zoals bijvoorbeeld Homalomena Maggy, Citrus Hystrix, Aglaonema. enz.

Soorten Planten

Levering

Het assortiment potplanten is goed leverbaar tussen week 16 en week 38. Daarbuiten zijn de planten niet of in hele kleine aantallen beschikbaar.

Helaas is het nog niet mogelijk lang van tevoren product vast te leggen aangezien er niet bekend is wanneer wat in welke hoeveelheden leverbaar zal zijn.

Koolhaas potplanten is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten op een kar.

Op aanvraag kunnen de planten ingehoesd worden. Vanwege de potmaat (12) en de sterkte van de planten is ons advies echter dat dit niet nodig is.

potplanten-en-keramiek.JPG
Levering
C54P12H35_losse-plant.JPG

Kwaliteit

Koolhaas Potplanten teelt en levert uitsluitend potplanten van A1 kwaliteit met een 'whoa!'-factor.

 

Veel kwekers telen potplanten in een beperkte ruimte met hoge temperaturen zodat er in korte tijd veel lengte wordt gemaakt. Het voordeel is dat op deze manier veel planten per jaar geteeld worden. De planten zijn door deze methode weliswaar lang, maar dun en ogen 'slapjes'.

 

De Koolhaas manier is om de planten de ruimte te geven en rustig, met niet te hoge temperaturen, te telen. Het gevolg is dat onze planten minder lengte hebben maar wel vol en dik zijn, waardoor dezelfde plant er niet alleen veel beter uitziet, maar ook sterker is. De kwaliteit is hierdoor stukken beter en als exporteur kun je je hiermee onderscheiden.

Kwaliteit
background circle koolhaas potplanten__.png
Koolhaas potplanten.png
bottom of page