top of page
oppotmachine_veraf-scherp.JPG

Vacatures

Voor de uitbreiding van het team en het bouwen aan de toekomst is Koolhaas Potplanten op zoek naar een medewerker orderverwerking.

Koolhaas in nummers

Medewerker orderverwerking

Koolhaas Potplanten

Koolhaas Potplanten is een modern glastuinbouwbedrijf van ca. 22.000 m2. Er worden zowel paprika’s als potplanten in een gecombineerd teeltsysteem geteeld. Het is een vooruitstrevend bedrijf in ontwikkeling waarbij de ondernemer Michiel Koolhaas de gedreven man is. De visie van Michiel is om in de aankomende 5 jaren het bedrijf geheel om te schakelen van Paprika naar Potplanten. Er worden nu al exclusieve Calathea soorten geteeld, deze zullen in de toekomst de basis vormen van een bijzonder assortiment planten.

 

Functie:

Ter uitbreiding van het team en om te bouwen aan de toekomst zijn wij op zoek naar een medewerker orderverwerking. Jij bent (samen met de eigenaar) verantwoordelijk voor de dagelijkse bestellingen, administratie en transport van de potplanten.

Jij gaat zelfstandig te werk en bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders. Je stelt zelf de orders samen, zet deze uit bij de medewerkers en assisteert daarbij. Je zorgt dat deze netjes de deur uitgaan en voorzien zijn van een veilingbrief met de juiste gegevens. Jij bewaakt ten alle tijden de kwaliteit van de af te leveren producten. Je borgt een optimaal verloop van het orderproces. Je hebt regelmatig contact met klanten en leveranciers, houd het actuele aanbod potplanten op Floriday bij en met een commerciële instelling denk jij mee met de ondernemer.

Met inzet en motivatie kunnen jouw werkzaamheden en dus jouw functie worden uitgebreid met andere werkzaamheden. Het is een groeiende functie bij een ambitieuze kwekerij.

24 uur (3 dagen) in de week van 8:00 tot 17:00 (maandag, dinsdag en vrijdag)
Fulltime kan ook.


Functie eisen:
Men ziet jou als een echte aanpakker én je bent digitaal goed onderlegd. Voor deze functie is het belangrijk dat jij over mbo-niveau 4 werk- en denkniveau beschikt. Het werken met verschillende digitale systemen, zowel op de pc als op de smartphone schrikt jou niet af.

 

Je vind het leuk om met planten bezig te zijn en vind het belang om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. Het is fijn als je ervaring hebt in een soortgelijke functie maar de juiste instelling, motivatie en digitale vaardigheden wegen zwaarder dan dit.

Wie ben jij:
Jij bent flexibel, nauwkeurig en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk en plannen en organiseren is jou niet onbekend. Jij behoudt ten alle tijden het overzicht als er veel te doen is.

Wij bieden:
Wat biedt Koolhaas Potplanten jou? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid en uitdaging. Het werk kenmerkt zich door de afwisseling. Je komt te werken in een klein team bij een bedrijf met ambitie! Je krijgt de ruimte om te groeien in de commerciële aspecten van de functie.  

Trefwoorden:

Orderverwering, orderafhandeling, bestellingen verwerken, verkoop binnendienst, tuinbouw, glastuinbouw, agrarisch, agri, agro, kwaliteit, Oostland, Zuid-Holland, Den Haag, Rotterdam, kas, 3B, afzet, export.

Download de vacature als .pdf

Enthousiast geworden?
Graag ontvangen we jouw sollicitatie middels een beknopte motivatie en CV.

Je kunt deze sturen naar:
Koolhaas potplanten
Hoeksekade 111H
2661 JL, Bergschenhoek
t.n.v. Michiel Koolhaas

Of mail naar:
michiel@koolhaaspotplanten.nl 

 

Langskomen kan natuurlijk ook.

Orderverwerking vacature
voorkant_bedrijf.JPG

"BIJ KOOLHAAS POTPLANTEN KAN IK VERDER BOUWEN"

De exclusieve teelten en het feit dat deze vanaf het begin ontwikkeld worden geeft relatief veel denk en hand werk. Er zijn potplantenbedrijven in de sector waarbij er continue een vloer met potplanten leeg en weer vol gaat. Vanwege de ongelijke groei en de extra aandacht die de planten nodig hebben zijn er bij ons veel meer sorteer momenten voordat de vloer leeg is en is zodoende de omloopsnelheid van de teeltvloeren lager dan het gemiddelde in de branche. Onze visie is dat elke plant een cadeau is dat er gezond, fris en kwalitatief op zijn best uit moet zien.

02_logo_full-color_transperant-zwart-groene-letters.png
background circle koolhaas potplanten__.png
Koolhaas potplanten.png
bottom of page